AVG en Intersoftware

AVG treedt in werking voor alle bedrijven die persoonsgegevens verwerken. Als softwareleverancier hebben we hierbij een speciale positie namelijk als verwerker maar ook als verwerkersverantwoordelijke. Hieronder proberen we zo duidelijk mogelijk aan te geven wat u van ons kunt verwachten en ook wat voor u relevant is.

Wat kunt u van Intersoftware verwachten?

Intersoftware verwerkt persoonsgegevens van (potentiële) klanten om onze dienstverlening te kunnen uitvoeren, namelijk het leveren van software aan de financiële dienstverlening. Hiervoor verwerken wij alleen persoonsgegevens die voor onze dienstverlening benodigd is. In onze Privacy statement Intersoftware proberen we dit zo duidelijk mogelijk te beschrijven.

Wat wij je kunnen bieden

Online inventarisatie is een onderdeel van +Klantdossier. Dit is een online omgeving voor uw klanten, waarin zij digitaal op een veilige manier gegevens aan u kunnen aanleveren. Deze omgeving is standaard voorzien van versleuteld internetverkeer en documenten. Aangezien wij, Intersoftware, zorgen voor de opslag van de klantgegevens in deze online omgeving, hebben wij hiervoor een verwerkersovereenkomst en een Privacy statement Adviesbox opgesteld.

De verwerkersovereenkomst kunt u hier downloaden. U dient de verwerkersovereenkomst te ondertekenen en in uw administratie op te nemen. Daarnaast dient u de verwerkersovereenkomst naar ons te e-mailen op e-mailadres informatiebeveiliging@intersoftware.nl.

Heeft u Adviesbox zonder de module +Klantdossier

U bent hierbij zelf verantwoordelijk voor de opslag van de persoonsgegevens van uw klanten. U dient hiervoor zelf passende beveiligingsmaatregelen te treffen al dan niet met uw systeem-/hostingleverancier.

 

Voor onze onderlinge (contractuele) relatie worden de persoonsgegevens van u als kantoor met adviseurs door ons verwerkt. Dit is nodig om onze dienstverlening namelijk het leveren van de software Adviesbox mogelijk te maken. Hiervoor is een Privacy statement Adviesbox opgesteld.